تمدید حکم «علی احمدی» توسط دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام باقری کنی: ایران در جنگ ۱۲ روزه به بازدارندگی فعال دست یافت/ جمهوری اسلامی براحتی از موضوع زنگه‌زور نمی‌گذرد پیام امیر سرلشکر حاتمی به علی لاریجانی ابلاغ آخرین تقسیمات کشوری به استانداران جلسه سران قوا برگزار شد ولایتی: ایران مانع ایجاد کریدور آمریکایی در قفقاز می‌شود/خلع‌سلاح حزب‌الله؛ خوابی است که تعبیر نخواهد شد پزشکیان: بودجه طوری تدوین شود که محرومین بیشتر در توجه باشند انتقاد پزشکیان از پرداخت بی‌ضابطه ردیف‌های دستمزدی به مدیران ناکارآمد برآورد اولیه خسارات ناشی از جنگ ۱۲ روزه؛ ۹۰ درصد از آسیب‌ها مربوط به شهر تهران است سپاه پاسداران: آماده پاسخ پشیمان‌کننده به هرگونه تهدید و تعرض آمریکا و اسرائیل هستیم کشف بزرگ‌ترین محموله سلاح آمریکایی در شرق ایران/ دست موساد قطع شد سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند علی‌اکبر احمدیان به دولت می‌رود سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند خراسان شمالی چهارشنبه تعطیل شد

منصوری: بانک‌ها در رفع مشکلات حوزه اشتغال و مسکن پای کار باشند

معاون اجرایی رئیس جمهور بر پای کار بودن بانک‌ها در رفع مشکلات حوزه اشتغال‌زایی و مسکن تأکید کرد و از همراهی دولت برای حل مسائل بانک‌ها خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۲ - ۰۸ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 May 29
کد خبر: ۱۸۶۸۷۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ محسن منصوری در جلسه شورای هماهنگی بانک‌های دولتی و نیمه‌دولتی با قدردانی از تلاش‌های مجموعه نظام بانکی، گفت: مسکن، اشتغال، مصوبات سفرهای استانی و تسهیلات خرد در بخش‌های ازدواج و فرزندآوری باید از اولویت‌های بانک‌ها باشد. دولت هم برای حل مسائل با بانک‌ها همراه است.

معاون اجرایی رئیس جمهور اضافه کرد: بانک‌ها باید پای کار باشند تا مشکلات حوزه اشتغال‌زایی و مسکن را بتوانیم حل کنیم. با توجه به سیاست‌های دولت سیزدهم، تسهیلات خرد در بخش‌های ازدواج، مسکن و فرزندآوری باید از اولویت‌های بانک‌ها باشد.

منصوری همچنین با اشاره به تحقق شعار سال ۱۴۰۲ مبنی بر «مهار تورم و رشد تولید»، اظهار کرد: این شعار به عنوان یک راهبرد و یک فرمان کاری قطعی در دستور کار دولت قرار گرفته است و بانک‌ها هم گام خوبی را در این مسیر برداشته و در سال ۱۴۰۲ هم برنامه‌ریزی باید به شکلی باشد که بتوانیم نتایج خوبی را در پایان سال شاهد باشیم.

در ادامه، ابوالفضل نجارزاده مدیرعامل بانک ملی به عنوان رئیس شورای هماهنگی بانک‌ها ضمن ارائه گزارشی از وضعیت بانک‌ها گفت: تفاهم‌نامه ساخت نزدیک به یک میلیون واحد مسکونی توسط بانک‌ها با وزارت راه و مسکن و شهرسازی منعقد شده است.

علیرضا قیطاسی دبیر شورای هماهنگی بانک‌ها نیز ضمن ارائه آمارهایی از وضعیت تسهیلات در بخش ازدواج گفت: حدود ۹۰ درصد افراد ثبت نام شده در سامانه در سال ۱۴۰۱ تسهیلات ازدواج خود را دریافت داشته‌اند.

در پایان مدیران عامل حاضر در این جلسه با بیان دغدغه‌ها و مشکلات بانک‌ها از جمله افزایش نرخ سپرده قانونی، تمرکز بر افزایش سرمایه بانک‌ها، مطالبات از دولت و مسائلی همانند نرخ ارز و قانون خدمات کشوری و عدم جذب نیروی انسانی پرداختند و معاون اجرایی رئیس جمهور نیز ضمن تبیین راهبردهای اجرایی و مشورتی به سوالات و مسائل مطرح شده پاسخ داد./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار